Er werd een fout gemaakt bij het aanleveren van de bestanden bij de drukker. Om die reden zal het voorjaarsnummer iets later in de brievenbus zitten. Onze excuses!
Redactie

Het voorjaarsnummer, het eerste nummer van 2020 zit deze week bij alle leden in de brievenbus.

Corona, een virus dat er nu al voor zorgt dat we tot begin april niet mogen varen. Alhoewel, het nieuwe ballonseizoen staat voor de deur. We hopen op veel mooie vaardagen in het late voorjaar. Nu dat we toch moeten thuis blijven kun je in dit voorjaarsnummer van Ballonstof duiken. Het bevat weer veel lezenswaardige artikelen.

Heb je een unieke ballonvaart gemaakt, een prachtige ballonfoto geschoten, een interessant ballonweetje om te delen, een idee voor een balloninnovatie, een tip voor ballonvaarders of een andere bijdrage?

Laat het weten, je bijdrage is welkom! Ben je niet zo’n schrijver, maar heb je wel goede ideeën of veel ballonkennis? Dan helpen we uiteraard met het opstellen van je teksten. Via [email protected] en [email protected] kun je ons bereiken.

Een greep uit de inhoud van dit voorjaarsnummer :

Quick Release – 50 jaar Heteluchtballonvaren in Nederland – Ballonvaren in Saudie-Arabië – Voorvallen 2017-2019 – DBCC 25 jaar – Fotograferen vanuit een luchtballon – #Ballonstof – Up, up and away – EASA checklist – Kippen en ballonvaren – Ad’s Ballon Besognes – Interview met Ton Kurvers – De straalstroom – Propaan, Butaan en LPG – Ballonvaartagenda

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X

Paswoord vergeten?

Word lid