Author: Luc Van Geyte

Algemeen

Theorie opleiding ballonvaarder

Wil je zelf leren ballonvaren? Bij ons kan je probleemloos een opleiding volgen tot ballonvaarder! Van theorie tot praktijk.
Start nu met je opleiding theorie en wordt ballonvaarder. De volgende opleiding start in september. Geniet van de voordelen en lees er alles in dit bericht of via de knop hieronder.

Read More »
Algemeen

Team Belgium – kledij

Het afgelopen jaar groeide het Competition Team Belgium enorm, vele nieuwe piloten ontdekten de wondere wereld van het competitievaren.  De vraag naar extra “Team Belgium”-kledij groeide, zeker nu 6 teams ons land zullen vertegenwoordigen op het Wereldkampioenschap Ballonvaren in Szeged, Hongarije.

Read More »
Algemeen

Grond training nieuwe piloten

Dit weekend was het druk voor onze leerlingen-ballonvaarders die momenteel bezig zijn met hun theoretische opleiding. Zaterdag in België en zondag in Nederland stonden de eerste vier praktische oefeningen op het programma!

Read More »

KSTE 2024 – downloads

Tijdens de KSTE2024 waren er diverse workshops beschikbaar om bij te wonen. Soms was het een uitdaging om alles bij te wonen vanwege de planning, waardoor niet alle workshops konden worden bijgewoond. Maar geen zorgen, hier kun je de presentaties downloaden.

Read More »
EASA

Pilot Safety Training – sessie 6

Ons bestuur heeft beslist om een 5de sessie Pilot Safety training te organiseren.

Deze Pilot Safety training gaat door op zondag 05 mei 2024 (van 09:00 hr tot 16:00 hr)

Read More »
Sportballonvaren

Regels Belgian Competition Team

Deze update introduceert enkele aanpassingen aan het Belgian Competition Team (BCT), gericht op het verhogen van het competitieniveau en het bevorderen van teamgeest binnen de Belgische ballonvaartsport. Het doel is om meer deelnemers te stimuleren en de sport breder te promoten onder de Belgische ballonvaarders.

Read More »
Ledennieuws

Algemene Vergadering 2024

Graag nodig wij u uit voor het bijwonen van de algemene vergadering op zaterdag 23 maart 2024 om 15:30 uur.
De Algemene vergadering 2024 gaat door in het Provinciaal Vormingscentrum te Malle (details zie agenda/uitnodiging)

Read More »
X

Paswoord vergeten?

Word lid