Laatste nieuws

Grond training nieuwe piloten

Dit weekend was het druk voor onze leerlingen-ballonvaarders die momenteel bezig zijn met hun theoretische opleiding. Zaterdag in België en zondag in Nederland stonden de eerste vier praktische oefeningen op het programma!

Lees meer »

KSTE 2024 – downloads

Tijdens de KSTE2024 waren er diverse workshops beschikbaar om bij te wonen. Soms was het een uitdaging om alles bij te wonen vanwege de planning, waardoor niet alle workshops konden worden bijgewoond. Maar geen zorgen, hier kun je de presentaties downloaden.

Lees meer »

Regels Belgian Competition Team

Deze update introduceert enkele aanpassingen aan het Belgian Competition Team (BCT), gericht op het verhogen van het competitieniveau en het bevorderen van teamgeest binnen de Belgische ballonvaartsport. Het doel is om meer deelnemers te stimuleren en de sport breder te promoten onder de Belgische ballonvaarders.

Lees meer »

Algemene Vergadering 2024

Graag nodig wij u uit voor het bijwonen van de algemene vergadering op zaterdag 23 maart 2024 om 15:30 uur.
De Algemene vergadering 2024 gaat door in het Provinciaal Vormingscentrum te Malle (details zie agenda/uitnodiging)

Lees meer »

KSTE 2024 – inschrijvingen staan online.-

Veiligheid is belangrijk bij de luchtvaart, en wat ons betreft zeker wat ballonvaren betreft. Ontdek er alles van op ons veiligheidsseminarie op 23 maart in het provinciaal Vormingscentrum te Malle! Bereid je voor op een dag  gevuld met waardevolle informatie, boeiende workshops en inspirerende sprekers, op maat gemaakt voor iedereen.

Lees meer »
X

Paswoord vergeten?

Word lid