Opleidingen EHBO, Brand en Noodprocedures

Part BOP ADD 030 & 310 & 315 heeft als doel om piloten te voorzien van kennis en praktische training zodat veiligheid op niveau blijft of wordt verhoogd.

Om in orde te zijn met deze regels zijn er opleidingen die je verplicht bent te volgen als piloot met een commerciële rating. Is dus NIET vereist voor de niet-commerciële piloten. De training wordt gegeven voor en onder de verantwoordelijkheid van de Operators (bedrijven).

Het gedeelte met noodprocedures en gebruik van nood en veiligheid uitrusting heeft een geldigheid van 24 maanden, het gedeelte met EHBO, brandbestrijding en gebruik branddeken heeft een geldigheid van 36 maanden.

De KBBF wil met dit bericht kijken of er interesse is om deze opleiding te organiseren en zoja waar de voorkeur gaat wat betreft de dag. Deze opleiding is een 1-dagopleiding. Kostprijs voor heel de opleiding is € 130,- voor leden KBBF, € 200,- voor niet-leden.

Door de huidige Corona-regels en om uit de kosten te geraken is een minimum van 10 deelnemers nodig. Afhankelijk van de antwoorden proberen wij een eerste opleiding te organiseren einde maart of april.

Na de opleiding ontvangt elke deelnemer een getuigschrift.

Meer info en het volledige programma van de opleiding kan je vinden via deze link.

Logo KBBF