Interesse opleiding EHBO, Brand én Noodprocedures

Part BOP ADD 030 & 310 & 315 heeft als doel om piloten te voorzien van kennis en praktische training zodat veiligheid op niveau blijft of wordt verhoogd.

Bij onze eerdere bevragingen was er voldoende interesse en hebben we intussen 3 sessies gegeven.

Zoals gevraagd op de AV van verleden zaterdag peilen wel met dit bericht of er nog verdere interesse is om deze opleiding nog te organiseren in voorjaar 2022. Deze opleiding is een 1-dagopleiding. Opgelet, als je al eerder dit formulier hebt ingevuld en toch nog niet hebt deelgenomen, vul het dan snel even opnieuw in.

Om in orde te zijn met deze regels zijn er opleidingen die je verplicht bent te volgen als piloot met een commerciële rating. Is dus NIET vereist voor de niet-commerciële piloten. De training wordt gegeven voor en onder de verantwoordelijkheid van de Operators (bedrijven).

Het gedeelte met noodprocedures en gebruik van nood en veiligheid uitrusting heeft een geldigheid van 24 maanden, het gedeelte met EHBO, brandbestrijding en gebruik branddeken heeft een geldigheid van 36 maanden.

We rekenen op een minimum van 10 deelnemers. (max 12).
Afhankelijk van de antwoorden proberen wij een volgende opleiding te organiseren in juni. (afhankelijk van beschikbaarheid lesgevers/ lokalen)

Na de opleiding ontvangt elke deelnemer een getuigschrift.

Meer info en het volledige programma van de opleiding kan je vinden via deze link.

Interesse? Vul dan onderstaand formulier vrijblijvend in.
Opgelet, dit is GEEN inschrijving!

X

Paswoord vergeten?

Word lid