Vandaag ging de 2de sessie door van de opleiding EHBO. Deze opleiding werd gegeven door een gediplomeerd lesgever van Rode Kruis Vlaanderen. Naast de theorie was er ruim tijd om alles in de praktijk om te zetten. De nadruk van deze lessen was vooral gericht op brandwonden.

Danny Van Eesvelde
Danny Van Eesveldeballonvaarder
Read More
Via deze weg wil ik de federatie bedanken , de opleiding EHBO was wat mij betreft zeer interessant. Vooral wat brandwonden betreft veel bij geleerd ivm behandeling en beschikbare produkten. Doe zo verder.
Kurt De Zwaef
Kurt De Zwaefballonvaarder
Read More
Ik heb vrijdag 22/3 deelgenomen aan de ehbo cursus. Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam aan zo een cursus, dus ik wist niet echt wat te verwachten. Maar na de cursus ben ik toch weggewandeld met het gevoel van echt iets bijgeleerd te hebben. Iedereen had hier en daar wel vragen en deze zijn uitgebreid beantwoord door de lesgever.
Previous
Next

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X

Paswoord vergeten?

Word lid