Op regelmatige basis heeft de federatie gesprekken met verschillende diensten binnen DGLV. Als gesprekspartner voor onze sector ballonvaren is dit belangrijk zowel voor alle ballonvaarders, maar ook omgekeerd richting de administratie.

Een eerstvolgende vergadering is gepland op 12 november a.s., dit met de verantwoordelijken van de dienst vergunningen.

Een belangrijke vergadering, want 8 december komt heel snel dichtbij. Er is de conversie van FCL naar B-FCL en de nationale vergunning. De verwerkingstermijn van de vergunningen…
Ook krijgen we vele vragen over de organisatie van de theoretische examens (EASA).

Over dit laatste punt kunnen we al antwoorden dat DGLV bezig is met de aankoop van een nieuw examenplatform en dat men tracht tegen januari 2021 hiermee klaar te zijn.

Maar daarom ook een oproep naar jullie ballonvaarders en leerling-ballonvaarders. Hebben jullie een vraag die gesteld moet worden aan DGLV (dienst vergunningen), vul dan even onderstaand formulier in. (voor 4 november aub)
Dit komt meteen terecht bij de raad van bestuur en als de vraag relevant is voor deze vergadering en we er niet meteen zelf kunnen op antwoorden, dan komt ze natuurlijk aan bod.

Zo snel mogelijk na de vergadering komt er een nieuwsbrief met de info die we kunnen delen naar alle ballonvaarders toe.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
X

Paswoord vergeten?

Word lid