Reserveren van je gratis logboek

Zoals reeds laten weten in het bericht Gratis EASA logboek voor onze piloot-leden is het vanaf nu mogelijk om je logboek te reserveren/bestellen. Het logboek is gratis voor al onze leden ballonvaarders en leerling-ballonvaarders. Een Franstalige versie in in ontwerp en deze info zullen we later ook verspreiden aan onze leden.

Info

Dit logboek voldoet aan de laatste EASA eisen. Het is voorzien van handige flow diagrammen waardoor eenvoudig is te zien waar iemand aan moet voldoen. Naast de vereiste vaart gegevens is er ruimte gemaakt voor het registreren van:

  • Je privileges en ratings (groep A,B,C,D, tether, night, FI en FE)
  • Geldigheid medische verklaringen
  • Recentheidseisen (voor BPL, commercieel, tether, FI en FE)
  • Commerciële rating en groepen (A,B,C,D)
  • De bedrijfstrainingen als Brand/EHBO en Emergency / equipment procedures
  • Alle training, cursussen en checks in een overzicht

Praktisch

 ̶W̶i̶j̶ ̶v̶o̶o̶r̶z̶i̶e̶n̶ ̶e̶e̶n̶ ̶7̶-̶t̶a̶l̶ ̶a̶f̶h̶a̶a̶l̶p̶u̶n̶t̶e̶n̶ ̶i̶n̶ ̶d̶e̶ ̶p̶r̶o̶v̶i̶n̶c̶i̶e̶s̶. Wens je het jezelf gemakkelijker te maken, dan kunnen wij het u ook opsturen via BPost aan 7,40 Euro (verzending- en verpakkingskosten). Opgelet, binnen België. Voor andere landen raadpleeg ons eerst even.  (vanaf 03 juli nog enkel afhalen in Lint of verzenden tegen kostprijs)

 

Wens je extra exemplaren te bestellen. Dat kan ook, maar tegen kostprijs. De prijs is dan 22 euro, exclusief verzendingskosten.

 

Bij het invullen van het formulier ontvang je een bevestigingsmail met de details over je bestelling. Voor diegenen die kiezen voor verzending of extra exemplaren wensen, die ontvangen nog een extra mail met de betalingsgegevens.

 

Je kan het formulier vinden door een klik op onderstaande knop of via de menubalk onder Fiches & downloads.
X

Paswoord vergeten?

Word lid