Jos Ruymen
Met grote droefheid delen wij het tragische nieuws mee van het overlijden van Jos Ruymen. Het is met diepe bedroefdheid dat we dit verlies binnen onze federatie betreuren. 29 juni is Jos overleden op 70-jarige leeftijd.
 
Onze collega was een gepassioneerde en ervaren ballonvaarder die zijn liefde voor de luchtvaart deelde met iedereen om hem heen. Zijn toewijding en professionaliteit waren voorbeeldig, en hij heeft ons altijd geïnspireerd met zijn enthousiasme en positieve energie.
 
Zijn vrolijke karakter, warme glimlach en oprechte betrokkenheid bij onze organisatie zullen gemist worden. Hij was niet alleen een getalenteerde ballonvaarder, maar ook een gewaardeerde collega en vriend voor velen van ons.
 
We koesteren de herinneringen aan de avonturen die we samen hebben beleefd en de momenten van vreugde die we met hem hebben gedeeld. Zijn passie voor ballonvaren zal voortleven in onze harten en zijn nalatenschap zal blijven voortbestaan in onze ballonwereld.
 
Onze gedachten en diepste condoleances gaan uit naar zijn familie en dierbaren in deze moeilijke tijd. We bieden hen onze steun en medeleven aan en hopen dat zij troost vinden in de warme herinneringen aan onze geliefde collega.

Als federatie zullen we onze uiterste best doen om de nalatenschap van onze collega-ballonvaarder te eren en zijn passie voor ballonvaren voort te zetten. We zullen hem blijven herinneren als een geweldige collega en vriend.

Jos… het gaat je goed daarboven. We zullen je nooit vergeten.

X

Paswoord vergeten?

Word lid