Organisatie Belgisch kampioenschap – uw mening ?

Het Belgische kampioenschap ballonvaren ging einde mei door in samenwerking met de Nederlandse collega’s.
Als organisatie van het Belgisch Kampioenschap willen we jullie mening en feedback vragen om ons te helpen bij de planning en organisatie van het volgende kampioenschap.

Om ervoor te zorgen dat we aan jullie verwachtingen voldoen en een evenement kunnen creëren dat het beste aansluit bij jullie behoeften, zouden we graag jullie input willen ontvangen.
Jullie feedback is van onschatbare waarde en zal ons helpen om het volgende Belgisch Kampioenschap nog beter te maken.

Daarom willen we jullie vragen om deel te nemen aan een korte enquête. De enquête is bedoeld om inzicht te krijgen in jullie ervaringen, voorkeuren en suggesties met betrekking tot verschillende aspecten van het kampioenschap.

Jullie antwoorden zullen vertrouwelijk worden behandeld en gebruikt worden voor interne evaluatiedoeleinden.

Jullie kunnen de enquête invullen door op volgende link te klikken: https://bit.ly/vragenlijstBK

Ook al heb je nog nooit deelgenomen aan een kampioenschap… vul gerust de enquête in.

Het invullen van de enquête zal slechts enkele minuten van jullie tijd in beslag nemen, maar het zal ons helpen om het komende Belgisch Kampioenschap nog beter af te stemmen op jullie behoeften.

We willen jullie bij voorbaat bedanken voor jullie waardevolle feedback. Jullie input zal ons in staat stellen om een onvergetelijk kampioenschap te organiseren dat aan jullie verwachtingen voldoet.

Als jullie nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om jullie reacties te ontvangen en samen te werken aan een geweldig Belgisch Kampioenschap.

(deadline : 15 juli)

X

Paswoord vergeten?

Word lid