l Het nieuwe jaar nadert enorm snel. Volgende week valt het laatste nummer van Ballonstof (wintereditie) in de brievenbus. Maar ook tijd om je lidgeld voor 2021 te betalen.

Op 2 januari ontvangt u een betalingsuitnodiging. Opgelet, deze komt van ClubCollect. Want sinds vorig jaar werken we met ClubCollect, een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Je krijgt een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens kunt aanpassen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester.

Hoe werkt het precies?
Je ontvangt van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail of sms. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je welke betaalmethoden je gebruikt, namelijk Bancontact of bankoverschrijving.

Delen van gegevens
Om de dienstverlening uit te kunnen voeren delen wij als vereniging enkele persoonsgegevens met ClubCollect, waaronder je naam, e-mailadres, woonadres, bankgegevens, telefoonnummer en het te voltooien betaalbedrag. Je persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming  – GDPR (EU 2016/679.13-14).

OPGELET: doe geen betalingen op een andere wijze. Betaal enkel via de betaalmogelijkheden.

Met sportieve groeten,
Raad van bestuur

Lidgelden 2021

Op de algemene vergadering 2019 werd de verhoging van de lidgelden goedgekeurd.

Indien u voor 2021 geen lid meer wenst te blijven, gelieve dan op te zeggen voor 31 december 2020.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
X

Paswoord vergeten?

Word lid