Interesse opleiding EHBO, Brand en Noodprocedures

Part BOP ADD 030 & 310 & 315 heeft als doel om piloten te voorzien van kennis en praktische training zodat veiligheid op niveau blijft of wordt verhoogd.

Bij onze eerdere bevraging was er voldoende interesse en nu zaterdag volgt een 2de sessie. De KBBF wil met dit bericht kijken of er nog verdere interesse is om deze opleiding nog te organiseren in 2021 en zoja waar de voorkeur gaat wat betreft de dag. Deze opleiding is een 1-dagopleiding. Opgelet, als je al eerder dit formulier hebt ingevuld en toch nog niet hebt deelgenomen, vul het dan snel even opnieuw in.

Om in orde te zijn met deze regels zijn er opleidingen die je verplicht bent te volgen als piloot met een commerciële rating. Is dus NIET vereist voor de niet-commerciële piloten. De training wordt gegeven voor en onder de verantwoordelijkheid van de Operators (bedrijven).

Het gedeelte met noodprocedures en gebruik van nood en veiligheid uitrusting heeft een geldigheid van 24 maanden, het gedeelte met EHBO, brandbestrijding en gebruik branddeken heeft een geldigheid van 36 maanden.

Door de huidige Corona-regels en om uit de kosten te geraken is een minimum van 12 deelnemers nodig. Afhankelijk van de antwoorden proberen wij een volgende opleiding te organiseren in juni.

Na de opleiding ontvangt elke deelnemer een getuigschrift.

Meer info en het volledige programma van de opleiding kan je vinden via deze link.

Logo KBBF