🎈🚀 Verheug je op een dag vol verwondering en avontuur, want op zaterdag 25 november 2023 staat de  Ballonvaardersdag weer voor de deur! De Koninklijke Belgische Ballonvaart Federatie (KBBF) nodigt met enthousiasme alle ballonliefhebbers, zowel ervaren ballonvaarders als nieuwsgierige nieuwkomers, uit om deel te nemen aan dit onvergetelijke evenement.

🗓️ Wanneer? zaterdag 25 november
⏰ Tijd? van 13:00 tot 18:00 uur
📍 Waar? ‘t Bau-Huis, Slachthuisstraat 60, Sint Niklaas
 
In ’t Bau-Huis komt de magie van het ballonvaren tot leven. Of je nu al bekend bent met de sensatie van het zweven in een ballonmand of simpelweg gefascineerd bent door de prachtige luchtvaart, deze dag heeft voor iedereen iets te bieden.
 
🎉🌍 Tijdens de Ballonvaardersdag worden de nieuwsgierigen getrakteerd op een unieke gelegenheid om in contact te komen met de allerbeste spelers in de wereld van ballonvaart. Ballonfabrikanten en hun dealers staan klaar om je te informeren over de nieuwste technologieën en innovaties in ballonontwerp en -constructie. Voor degenen die op zoek zijn naar ballon-gerelateerde items om hun passie te versterken, zullen diverse verkopers hun assortiment presenteren. En laten we vooral de verzamelaars niet vergeten: er zullen ook unieke stukken te bewonderen en te koop of te ruilen zijn.
 
 🎈🛍️ Maar dat is nog niet alles! Het beste van alles is dat deze dag voor iedereen toegankelijk is. Er is geen voorafgaande aanmelding vereist en de toegang is helemaal gratis. Dus, nodig je vrienden en familie uit om samen met jou deze geweldige dag te beleven. De Ballonvaardersdag is een uitstekende gelegenheid om te ontdekken, te leren, te netwerken en je passie voor ballonvaren te delen met gelijkgestemde individuen.
 
Voor meer informatie, updates en details over het programma kun je terecht op onze website (www.balloonfederation.be)
Dus, markeer deze datum in je agenda, deel het nieuws met je vrienden en bereid je voor om de verwondering van het ballonvaren van dichtbij te ervaren. We kijken er naar uit om jou te verwelkomen op de Ballonvaardersdag op 25 november! 🎈🎉🌞

Deelnemen als standhouder

Ben je ballonconstructeur of dealer, je verkoopt ballon gerelateerde producten of je bent een verzamelaar van ballonitems en laat graag je verzameling aan iedereen zien…

Dan kan je deelnemen als standhouder tijdens deze Ballonvaardersdag 2023.

Alle details kan je vinden via onderstaande documenten

Inschrijven kan via ons online formulier https://bit.ly/ballonvaardersdag2023

X

Paswoord vergeten?

Word lid