OPROEP AAN ALLE BALLONVAARDERS IN VLAANDEREN

Naar aanleiding van de evoluties die we vernamen in de media rond de Vlaamse hinderpremie voor de Brugse Koetsiers namen we bij de KBBF ook het heft in handen om hopelijk geen rechtszaak te moeten afwachten maar misschien op kortere termijn al resultaat te kunnen boeken. Er werd immers een belangrijk precedent geschapen wat wel eens voor een positieve evolutie zou kunnen zorgen in ons sectoraal dossier.

Om ons verder voor te bereiden op het overleg met het kabinet van de verantwoordelijke minister, vragen we aan ALLE BALLONVAARDERS (lid of geen lid van de KBBF) om onderstaande vragenlijst in te vullen. Het ligt in onze bedoeling dat we uw dossier verdedigen bij VLAIO.

U heeft de premie niet aangevraagd, u heeft ze wel ontvangen, u heeft ze maar gedeeltelijk ontvangen, u moet ze terugbetalen, u moet ze niet terugbetalen, …. Onderstaand formulier geeft alle mogelijkheden weer.
Zelfs al hebt u de premie dus ontvangen en hebt u ze (nog) niet moeten terugbetalen (er zijn meer en meer ballonvaarders die intussen bericht hebben gekregen om hun ontvangen premie terug te betalen), vul aub het formulier in. Wij  rekenen erop dat ALLE ballonvaarders dit invullen en doorsturen.

De informatie die u doorstuurt blijft vertrouwelijk en wordt verzonden naar de werkgroep die zich hiermee bezighoudt. We houden u wel op de hoogte van de stand van zaken in dit dossier.

Graag 30 seconden van uw tijd om onderstaand formulier in te vullen.

Sorry, formulier werd afgesloten! Bedankt voor uw bijdrage.

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
X

Paswoord vergeten?

Word lid