Uw vergunning elektronisch aanvragen

Vanaf 9 juni 2021 zal DGLV samen met de KBBF een testfase opstarten voor het elektronisch indienen van vergunningsaanvragen voor ballons, zowel voor een eerste aflevering van een ballonvergunning als voor het toevoegen of wijzigen van een bestaande ballonvergunning.

Bedoeling is dat de verwerkingstermijn voor de vergunningen verkort wordt. U zal sneller de vergunning in huis hebben of kunnen afhalen bij DGLV. Feedback bij deze test is natuurlijk van harte welkom.

OPGELET: Het is nog altijd mogelijk om uw dossier zelf of via de DTO op de oude wijze op te sturen. Het elektronisch indienen van de vergunningsaanvragen is in test en zal na evaluatie ook uitgebreid worden.

Via de knop in de menubalk ‘VERGUNNINGEN‘ kan je de nodige informatie vinden, alsook het formulier dat zowel door u als ballonvaarder, maar ook door de FI(B) of FE(B) moet ondertekend worden. Je kan daar ook op de door de meesten al gekende wijze uw documenten uploaden. Rechtstreeks kan ook via deze link

Alle uploads moeten gebeuren in PDF. Bij voorkeur geef je elke scan een duidelijke naam : bijv. VANPIMPERZELE_medical.pdf

Bij ontvangst van uw nieuwe vergunning moet de oude opgestuurd worden naar DGLV. Laat ook even weten als alles in orde is, dan kunnen wij de doorlooptijd evalueren en ook uw ingestuurde documenten wissen (zoals de GDPR voorschrijft)

X

Paswoord vergeten?

Word lid