Op 2 januari ontvingen alle leden u een betalingsuitnodiging. Deze kwam zoals al enkele jaren via ClubCollect. Want sinds 2000  werken we met ClubCollect, een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Daarnaast biedt ClubCollect ook voordelen voor jou als lid. Je krijgt een persoonlijke betaalpagina met een factuuroverzicht waarin je bijvoorbeeld zelf je gegevens kunt aanpassen of een vraag kunt stellen aan de penningmeester.

Hoe werkt het precies?
Je ontvangt van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per e-mail of sms. Op jouw persoonlijke betaalpagina kies je welke betaalmethoden je gebruikt, namelijk Bancontact, iDeal (NL) of bankoverschrijving.

Attest mutualiteit
Gezien onze federatie erkend is als sportvereniging door Sport Vlaanderen, kan je ook via je mutualiteit een terugbetaling krijgen van een deel van het lidgeld. Deze bedragen verschillen van mutualiteit tot mutualiteit en liggen meestal tussen 10 en 50€.

Iedereen die zijn lidgeld betaald heeft voor einde januari ontvangt automatisch een attest om binnen te brengen bij de mutualiteit.  Dit attest wordt maar eenmaal afgeleverd, dus zie dat je gegevens correct zijn bij de betaling van je lidgeld. Heb je je lidgeld betaald op 01 februari of later, dan kan je je attest nog enkel individueel aanvragen en later afhalen.

OPGELET: doe geen betalingen op een andere wijze. Betaal enkel via de betaalmogelijkheden.

Bij niet betaling lidgeld voor 01 februari valt het abonnement meteo weg en moet het opnieuw aangevraagd worden voro degen die hiervoor hebben ingetekend. Ook komt er een administratieve kost bij voor elke aanmaning.

Met sportieve groeten,
Raad van bestuur

Lidgelden 2024

X

Paswoord vergeten?

Word lid