Laatste nieuws

Pilot Safety Training

Een tijdje geleden hebben wij via de website een bevraging gedaan zodat we konden peilen hoeveel ballonvaarders er interesse hadden om deze opleiding te volgen. Intussen is het ons ook gelukt om samen met een brandweerinstructeur en een lesgever een datum te prikken en een geschikte locatie te vinden.

Deze eerste Pilot Safety training in 2021 gaat door op dinsdag 27 april (van 09:30 hr tot 17:00 hr)

Lees meer »

Opleiding nationale vergunning verlengd

Een aantal leerling-ballonvaarders hebben door de gekende omstandigheden, hun opleiding niet kunnen voltooien. Daarom is er overleg geweest met DGLV en heeft men een allerlaatste verlenging toegestaan. Dit laat toe dat de leerling-ballonvaarders die al geslaagd zijn voor hun theoretisch examen hun opleiding kunnen afronden om zo hun vergunning ballonvaarder te behalen.

Lees meer »

Twee vliegen in één klap

Met een advertentie in Ballonstof bereik je precies het juiste publiek in een medium dat niet de volgende dag in de kattenbak ligt of weggezapt of weggeklikt wordt. En dat tegen een aantrekkelijk advertentietarief. En ook mooi meegenomen: je advertentie helpt mee om het lijfblad van je doelgroep in de lucht te houden: zowel effectief als sympathiek dus!

Lees meer »

Aanpassing declaratie

Er werden nieuwe goedkeuringsreferentienummers toegekend voor de CAMO. Hierdoor moet uw declaratie aangepast wordne en opnieuw verzonden worden naar DGLV.

Lees meer »

Aanmelding Algemene Vergadering 2021

Graag nodig wij u, als lid van de KBBF, uit voor het bijwonen van de algemene vergadering op maandag 22 maart 2021 om 20.00 uur. Gezien het een online-vergadering is, vragen wij omvia het formulier op de website u aan te melden, zodat wij dit weekend de inlogcode kunnen toesturen.

Lees meer »

Doe mee met de BALLONSTOF ENQUÊTE

Al meer dan 8 jaar valt bij KBBF-leden ons verenigingsblad Ballonstof in de bus. Ook abonnees, crew, medewerkers van ballonvaartbedrijven en andere ballonvaartfanaten weten het blad te vinden.

Lees meer »
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email