Morgen is het zover. Na 6 jaar organiseert de KBBF een nieuwe editie van de Ballonvaardersdag.
De organisatie en het bestuur hoopt jullie allen te mogen verwelkomen tussen 13u en 18u in ’t Bauhuis te Slachthuisstraat 60, Sint-Niklaas.
 
Naast diverse constructeurs (Cameron Balloons, Ultra Magic, Kubicek, Schroeder, …) mogen we ook enkele nevenproducten en verzamelaars verwelkomen.
In de zone waar we onze verzamelaars verwelkom voorzien we tijdens de dag voldoende ruimte waar verzamelaars onderling kunnen ruilen etc. maar ook kunnen alle bezoekers ter plaatse genieten van onze bar waar diverse dranken aan democratische prijzen kunnen worden genuttigd.
 
Uiteraard is ook onze federatie zelf aanwezig met een stand waarbij jullie nader kennis kunnen maken met onze DTO
Crewleden, familie,… die zin en interesse hebben om ballonvaarder te worden kunnen hier alle informatie bekomen. Verder zijn er diverse items te koop (protractors, logboeken,…) en kunnen jullie de data ontdekken voor de wedstrijden die de Sportcommissie organiseert in 2024.
 
Vanaf 16.30uur gaat onze eetgelegenheid open waarbij we onze bar verhuizen van locatie en het bestuur jullie samen met meer dan 200 leden, vrienden, crew, familie,… ontvangt voor een gezellig samenzijn ter ere van 90 jaar KBBF. Geniet eerst nog van een aperitiefje – de catering is vanaf 17u klaar om jullie maagjes te helpen vullen!
 
Tot morgen!
Bestuur KBBF
Wij zijn er klaar voor....
Wij zijn er klaar voor....
X

Paswoord vergeten?

Word lid