Het Balloon Live Team van de FAI Ballooning Commission is verheugd om aan te kondigen dat de Balloon Live Sensor nu kan worden besteld.
Naast de Balloon Live-app en Watchmefly.net is de sensor het laatste element om het project Balloon Live compleet te maken en uiteindelijk de FAI-loggers te vervangen. Na meer dan 10 jaar succesvol gebruik in vele CAT 1-, continentale en wereldkampioenschappen, is het nu tijd om de stap te zetten naar de toekomst van de balloncompetitie, of het nu gaat om online wedstrijden of on-site wedstrijden (zodra de omstandigheden het ons weer toelaten).

De nieuwe apparaten moeten worden gekocht door piloten (of NAC’s) en piloten moeten hun eigen apparaat meenemen naar wedstrijden. Er zal door de FAI/CIA geen pool van apparaten meer zijn die zij aankopen en beheren. Vooral het verzenden van de toestellen tussen de verschillend landen en continenten waar de wedstrijden plaats hadden werd te complex gezien alle landen zich ertoe verbonden om de door de FAI / CIA ontwikkelde toestellen te gebruiken.

De verkoop start nu via balloonlive.org. Zoals je zal zien hangt de prijs vooral af van het aantal bestellingen wereldwijd.

Wees er snel bij en bestel de jouwe voor 20 november 2020 om er zeker van te zijn dat je een apparaat gefabriceerd en geleverd krijgt voordat het volgende vliegseizoen begint. Een volgende mogelijkheid om er een te kopen is pas eind 2021. Zorg er dus voor dat je er een hebt om mee te doen aan de evenementen van 2021.

Bekijk hier de details over het apparaat: https://balloonlive.org/about-balloon-live/#bls
en bestel de jouwe hier: https://balloonlive.org/sensor-sale/

X

Paswoord vergeten?

Word lid