Operations Manual

De voorbije weken hebben we een peiling gedaan naar de interesse van onze leden voor de Operations Manual conform EU Part-BOP 2018.395.

Deze Operations Manual komt er in samenwerking met de KNVvL. Dit handboek is  aangepast naar de Belgische regelgeving en gewoontes.
 
Gezien de grote interesse van onze ballonvaarders-leden is er een vaste prijs met de KNVvL  afgesproken van 300 €, inclusief de updates van het volgende jaar (indien ingetekend na 1 december). Wens je de volgende jaren ook zeker zijn dat uw manual bij elke wijziging voorzien wordt van een update, dan kan je ook hiervoor intekenen.

Hoe gaan we te werk?

  • Ben je ballonvaarder en lid van de KBBF dan kan je via het formulier de Operations Manual ballonvaren bestellen. Vul dit formulier volledig in. Je ontvangt een factuur van de KNVvL.
  • Van zodra de betaling bij de KNVvL is ontvangen, sturen we u een ingevulde declaratie voorzien van een uniek nummer.
  • Plaats je handtekening op de verklaring en stuur deze op naar DGLV voor 8 april 2019.
  • Je ontvangt een mail met de vraag om bijkomende inlichtingen te bezorgen (veiligheidsmanager,operator, lijst contactgegevens, lijst verantwoordelijken, …)
  • Je ontvangt via e-mail het handboek samen met de specifieke bijlagen voor u als operator. Deze Operations manual is voorzien van hetzelfde unieke nummer als uw declaratie.
  • Indien er updates zijn (EASA, DGLV, …) dan worden alle handboeken die in samenwerking met de KBBF werden verspreid, ook meteen geüpdatet.
 

Vragen?

Stuur een mail naar [email protected]

X

Paswoord vergeten?

Word lid