Laatste sportnieuws

Challenge Waasland

De Sportcommissie KBBF wil de wedstrijdpiloten graag de kans geven om zich onderling te meten. De huidige coronatoestand laat nog niet toe om dit in een klassieke wedstrijdvorm te doen, maar mits enkele aanpassingen kan het veilig.

Lees meer

Wedstrijdkalender 2021

De wedstrijdkalender voor 2021 opstellen was geen gemakkelijke oefening. De sportcommissie is er toch in geslaagd om een mooi programma samen te stellen voor 2021.

Lees meer

Examen sportcommissaris

De officiële waarnemer ( sportcommissaris) moet de FAI-code goed kennen en beschikken over de nodige integriteit, handigheid en bekwaamheid om zonder favoritisme de vluchten ballonvaart te controleren en te certifiëren. ( records)
Interesse? lees dan verder

Lees meer

Ballon Live Sensor

Het Balloon Live Team van de FAI Ballooning Commission is verheugd om aan te kondigen dat de Balloon Live Sensor nu kan worden besteld.

Wat het is en waarvoor het wordt gebruikt lees je hier.

Lees meer

Uitnodiging: Coupe d’Europe 2021

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan de 22e Coupe d’Europe de Montgolfieres en de 27e Women’s World Cup die plaats vinden van donderdag 29 juli tot zondag 1 augustus 2021. Stuur een mail naar de organisatie.

Lees meer

CE Cup 2020

CE Cup 2020 will be held. The pandemic situation getting better in Europe that we can held the Pre-European Championship in Szeged at September.

Lees meer