Powered by ZigaForm version 3.9.8
Raad van bestuur

Raad van bestuur

EHBO – sessie Malle

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Vandaag ging de 2de sessie door van de opleiding EHBO. Deze opleiding werd gegeven door een gediplomeerd lesgever van Rode Kruis Vlaanderen. Naast de theorie was er ruim tijd om alles in de praktijk om te zetten. De nadruk van deze lessen was vooral gericht op brandwonden.

Danny Van Eesvelde
Danny Van Eesveldeballonvaarder
Via deze weg wil ik de federatie bedanken , de opleiding EHBO was wat mij betreft zeer interessant. Vooral wat brandwonden betreft veel bij geleerd ivm behandeling en beschikbare produkten. Doe zo verder.
Kurt De Zwaef
Kurt De Zwaefballonvaarder
Ik heb vrijdag 22/3 deelgenomen aan de ehbo cursus. Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam aan zo een cursus, dus ik wist niet echt wat te verwachten. Maar na de cursus ben ik toch weggewandeld met het gevoel van echt iets bijgeleerd te hebben. Iedereen had hier en daar wel vragen en deze zijn uitgebreid beantwoord door de lesgever.
Previous
Next

Meer ontdekken

Operator proficiency check

a.u.b. log in om het volledige artikel te lezen. (Nog geen lid? Ga naar WORD LID, maak je keuze en registreer Word lid)

EASA Logo

8 april 2019 – nieuwe wetgeving

Op 8 april wordt de nieuwe wet en regelgeving PART.BOP (EU.2018.395) van kracht. ‘BOP’ staat voor ‘BALLOON OPERATIONS’ en regelt de operatie/exploitatie van een ballon.

WNRO

Werkt je GPS nog na 6 april?

Er zijn inmiddels een hoop nieuwssites die de lezers misschien wat schrik aanjagen met de vraag of je GPS systeem nog wel werkt na 6

Sluit Menu
X

Paswoord vergeten?

Word lid